Zelfstandig werkend kok

Steak van de Keizer KEUKEN STAGE

Wij bieden een zeer leerzame stageplek aan waar veel tijd aan het begeleiden van leerlingen wordt besteed. Gezamenlijk bepalen wij hoe wij jouw leerdoelen gaan behalen en wat voor jou persoonlijk nog belangrijk is om te leren. Waar ligt jouw passie, wat zijn jouw goals, waar blink je in uit en waar valt nog winst te behalen. Bij ons krijg je de tijd om het beste uit jezelf te halen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je leergierig, heb je een fijne energie, hou je van de horeca dan kom je een heel eind. Samen gaan we jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen!

Wat biedt het bedrijf?

Stageperiode is flexibel

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder