Steak van de Keizer Ben jij zoekende naar een uitdagende en gave leerplek, neem dan contact met ons op!
Wij bieden een zeer leerzame stageplek aan waar veel tijd aan het begeleiden van leerlingen wordt besteed. Gezamenlijk bepalen wij hoe wij jouw leerdoelen gaan behalen en wat voor jouw persoonlijk nog belangrijk is om te leren. Waar ligt jouw passie, wat zijn jouw competenties, waar blink je in uit en waar valt nog winst te behalen. Bij ons krijg je de tijd om het beste uit jezelf te halen en te ervaren wat voor een managementstijl bij jouw het beste past.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben je leergierig, heb je een fijne energie, hou je van de horeca dan kom je een heel eind. Samen gaan we jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen!
Wat biedt het bedrijf?
Stageperiode is flexibel
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf