Meewerkend horeca ondernemer

Brasserie 14 Brasserie 14

Wij zijn een jong, dynamisch en groeiend bedrijf en we zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste stagiaires/leerlingen. Brasserie No.14 is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur tot ca. 23.00 uur (vrijdag & zaterdag tot 01.00 uur). Bij ons kunnen gasten terecht voor een kop koffie, lunch, diner of gewoon een borrel met hapje. Kortom, voor ieder wat wils! We beschikken binnen over ca. 70 zitplaatsen en ons terras aan het water telt 130 zitplaatsen. Lemmer is een toeristisch dorp waardoor wij voor een groot deel afhankelijk zijn van het zomerseizoen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van jou: - Een enthousiaste en gemotiveerde aanpak - Leergierige instelling - Geen 9-17 mentaliteit - Makkelijk in de omgang - Flexibel

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou: - Een stageplek binnen een prachtig en druk bedrijf - Mogelijkheden om uitgebreide kennis op te doen - Eventueel een leuke (bij)baan overhouden aan je stage - Gezellig en informele werksfeer - Jong & enthousiast team

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder