Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent Zelfstandig werkend Gastheer/-Vrouw
Werken aan je toekomst bij Van der Valk? In het nieuwe schooljaar (2018 – 2019) gaat de betaalde interne opleiding voor gastheer/gastvrouw in ons bedrijf van start. Wij zoeken leuke, spontane én gemotiveerde jongens en meisjes die hier aan willen deelnemen. Je werkt bij ons 4 dagen in de week, en volgt één keer per 14 dagen de theorielessen. Voor deze functie geldt: Leerlingen krijgen een jaarcontract en een salaris volgens de CAO Relevante werkervaring is niet noodzakelijk Opleidingsniveau: Afgeronde VMBO-opleiding Wil je jezelf graag verder ontwikkelen in de horeca? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van uitgebreide CV naar: Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent T.a.v. Personeelszaken pz@nijmegen.valk.com
Naar wie zijn wij op zoek?
Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland*. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Je bent ambitieus, je werkt hard en je houdt ervan om in een team te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie. Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s. Personeelskortingen binnen van der valk hotels & restaurants. Een goede, persoonlijke stagebegeleiding. Ontwikkelmogelijkheden in een veelzijdige stage. Een passende stagevergoeding.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers