Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent Leerling kok (BBL)
Onze witte brigade heeft ruimte voor een leerling zelfstandig werken kok niveau 2 / 3 of 4. Wil jij komen koken in ons prachtige hotel? Reageer dan nu! Het hotel beschikt over 116 hotelkamers, een restaurant met live cooking faciliteiten, hotelbar, wellness- en fitnessruimte en hoogstaande congres- en vergaderfaciliteiten met parkeergelegenheid (in eigen garage). De zakelijke capaciteit, 12 (koppelbare) zalen, biedt plaats aan bijeenkomsten van 2 tot 450 personen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten; Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten; Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten; Je helpt met het opruimen van de keuken; Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.); Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst; Je maakt calculaties e.d. en bespreekt in overleg afwijkende menu’s voor partijen.
Wat biedt het bedrijf?
Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie. Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s. Personeelskortingen binnen van der valk hotels & restaurants. Een goede, persoonlijke stagebegeleiding. Ontwikkelmogelijkheden in een veelzijdige stage. Een passende stagevergoeding.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit