Manager / ondernemer horeca

Restaurant BuitenHuis B.V. Top leerbaan voor de aanstormende leidinggevende! Leiderschap, communicatief, analytisch, gastvrij en gastronomisch!

Bij Restaurant BuitenHuis geloven we in jouw ambitie. We leiden graag jonge liefhebbers van het horecavak op tot horecatoppers. Je maakt deel uit van een team dat er voor gaat en trots is op het luxe restaurant met prachtige gerechten. Je bent de ultieme gastvrouw/gastheer/sommelier. De gasten komen terug voor Restaurant BuitenHuis én ook voor jou! Je houdt het overzicht, stuurt bij en steekt je handen uit de mouwen daar waar dat nodig is. Je vindt het leuk om werkprocessen te blijven verbeteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Werkt in de bediening • Voert voorbereidende werkzaamheden uit • Werkt met de kassa • Neemt reserveringen aan • Ontvangt gasten • Adviseert gasten en neemt de bestelling op • Maakt dranken serveergereed • Serveert de bestelling en ruimt af • Creëert en onderhoudt de sfeer • Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid • Voert afrondende werkzaamheden uit • Bewaakt de voorraad • Controleert de voorraad • Ontvangt en controleert de bestelling • Pakt de bestelling uit en slaat deze op • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze • Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen • Geeft leiding en voert beheerstaken uit • Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid • Zorgt voor de planning en verdeelt de werkzaamheden • Stuurt medewerkers aan • Voert intern formele gesprekken

Wat biedt het bedrijf?

Graag willen we dat je meedenkt in de organisatie en de gerechten! We wisselen iedere maand het keuzemenu en ieder seizoen onze á la carte menu.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder