Restaurant BuitenHuis B.V. Top stage voor de aanstormende chef! Ambitie, creatief, gastvrij en gastronomisch!
Wil je in een nieuw, luxe restaurant op hoog niveau leren koken? We gebruiken voornamelijk ambachtelijke en verse producten. We koken modern frans met lokale producten. Het oog eet eerst, dus we de borden op zodat we alle zintuigen prikkelen. We vinden het fantastisch wanneer je eigen ideeën hebt.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Bereidt gerechten • Plant zijn werkzaamheden • Maakt mise en place • Past recepten aan • Bereidt gerechten en componenten • Werkt gerechten voor de uitgifte af • Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon • Verricht onderhoud aan keukeninventaris • Beheert keukenvoorraden • Bestelt benodigde producten • Ontvangt en controleert geleverde producten • Slaat geleverde producten op • Controleert producten en voert keukenadministratie uit • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken • Ontwikkelt nieuwe gerechten • Voert menu-engineering uit • Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten • Ondersteunt de verbetering van kwaliteit • Geeft leiding en voert beheerstaken uit • Instrueert en begeleidt lerende medewerkers • Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Wat biedt het bedrijf?
Graag willen we dat je meedenkt in de organisatie en de gerechten! We wisselen iedere maand het keuzemenu en ieder seizoen onze á la carte menu.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit