Mediavormgever

smartphonehoesjes.nl Digital Design & DTP stage bij Smartphonehoesjes.nl

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn we op zoek naar een enthousiaste Digital Design & DTP stagiair om ons team te versterken. Wat ga je doen? - Je gaat aan de slag met het ontwerpen van grafische content voor onze website banners, social media afbeeldingen en flyers. Lekker afwisselend, toch? - Samen met ons design team zorg je ervoor dat onze huisstijl en branding elementen consistent worden doorgevoerd in al onze ontwerpen. Van productverpakkingen tot marketingmaterialen, jij draait er je hand niet voor om. - Brainstormen en samenwerken met het Brand Marketing team om te komen tot creatieve concepten die onze doelgroep omver blazen. - Je bent niet vies van wat technologie, dus je gaat aan de slag met tools als Adobe Photoshop, InDesign en Figma om de mooiste ontwerpen te maken en te bewerken. - Last but not least, je helpt bij het opstellen en presenteren van ontwerpconcepten en -ideeën aan onze interne teams en stakeholders. Jouw input wordt echt gewaardeerd!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van jou? Je volgt een relevante opleiding in de richting van bijvoorbeeld: Creative Business of Grafisch/Media Vormgeven; Je zit minimaal in het derde leerjaar van je opleiding; Je bent een positief ingestelde teamplayer en denkt in oplossingen; Je bent creatief en komt met nieuwe ideeën voor onze campagnes; Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en planmatig; Je kunt een online portfolio meesturen met je sollicitatie.

Wat biedt het bedrijf?

Wat krijg je van ons? Een passende stagevergoeding; Je wordt een volwaardig teamlid en draait actief mee in de projecten; Je loopt stage bij een groeiende e-commerce organisatie waar jouw ontwikkeling op 1 staat; Je komt terecht in een gezellige, informele werkomgeving waar successen goed gevierd worden; Je wordt omringt door gemotiveerde en ervaren collega's waar je veel van kunt leren; Een inspirerende werkplek in een super tof pand.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder