Marketing & Communication Specialist

Cook And Pan Marketing en Communicatie Stageplek! Leer alles over het vak en krijg verantwoordelijkheid. Word onze Marketingheld!

Beste, Ben jij klaar om aan de slag te gaan en jouw stempel te drukken op onze startups? Wij zoeken een gedreven leerling die meteen kan starten en de duur van de stage zelf kan bepalen. Bij ons krijg je de unieke kans om betrokken te zijn bij twee verschillende startups, elk in een eigen niche. We zijn voornamelijk online actief, waardoor je volop kunt bijdragen aan onze digitale aanwezigheid. Maar we gaan verder dan dat: jij krijgt veel verantwoordelijkheid en de ruimte om jouw ideeën tot leven te brengen. Tijdens jouw stage zul je betrokken zijn bij alle aspecten van marketing en communicatie. Denk aan het ontwikkelen van content, het beheren van sociale media, het opzetten van online campagnes en het analyseren van gegevens om inzichten te verkrijgen. Je leert hoe je merken kunt laten groeien en effectief kunt communiceren met onze doelgroep. Ben je enthousiast geworden? Mail gerust naar teun@cookandpan.nl! Groeten, Teun

Naar wie zijn wij op zoek?

Wil jij als stagiair marketing en communicatie je passie omzetten in praktijkervaring? Bij ons krijg je de kans om al je vaardigheden te laten zien én verder te ontwikkelen! Creativiteit, scherp analytisch vermogen en uitstekende communicatieve skills zijn jouw troeven. Je mag hands-on aan de slag met diverse taken, van het bedenken van pakkende campagnes tot het beheren van sociale mediakanalen. Ook krijg je de vrijheid om samen te werken met ons team en contact te leggen met verschillende doelgroepen. Kortom, een unieke kans om jezelf te ontplooien en waardevolle ervaring op te doen in een inspirerende omgeving. Grijp deze kans en start jouw avontuur in de wereld van marketing en communicatie!

Wat biedt het bedrijf?

Indien het van beide kanten klikt kan je bij ons doorgroeien en eventueel een baan aangeboden krijgen waarin je nog meer te weten komt over marketing. Wij zijn gevestigd in een prachtig en modern gebouw dat aan alle behoeften voldoet die je nodig hebt. Alle tools zijn aanwezig zodat jij je werkzaamheden op een goede en fijne manier kan uitvoeren.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder