Hotel de Koppelpaarden We want you - Enthousiaste leerling voor in ons bedieningsteam gezocht!
Zit de passie voor de horeca bij jou in hart en nieren en/of zoek jij een stage waarbij je f fulltime aan de slag kan om onze gasten te laten stralen? Als bedieningsmedewerker doe je er, samen met je collega’s, alles aan om de gasten een geweldige beleving te geven. Dus ben jij die duizendpoot die wij zoeken? Lees dan snel verder! WHAT WE OFFER Veel ruimte voor creativiteit om onze gasten een top-ervaring te bezorgen Een afwisselende baan met veel uitdaging. Geen dag is hetzelfde! Een gezellig klein en hecht team met veel jonge gedreven medewerkers Jaarlijkse teamuitjes Doorgroeimogelijkheden
Naar wie zijn wij op zoek?
DO YOU HAVE WHAT IT TAKES? Je bent flexibel Je bent een echte teamplayer Je werkt efficiënt en op een snelle wijze Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal Je denkt actief mee en bent gedreven Je bent stressbestendig en communicatief Geen 9 tot 5 mentaliteit
Wat biedt het bedrijf?
WHAT WE OFFER Veel ruimte voor creativiteit om onze gasten een top-ervaring te bezorgen Een afwisselende baan met veel uitdaging. Geen dag is hetzelfde! Een gezellig klein en hecht team met veel jonge gedreven medewerkers Jaarlijkse teamuitjes Doorgroeimogelijkheden
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers