VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Welkoop Welkoop zoekt jouw!

Wil je leren hoe je het allerbeste advies en service geeft aan onze klanten? Dan is een stage in een van onze ruim 160 winkels iets voor jou! Volg je een MBO agrarische of paraveterinaire opleiding? We bieden specialistische services voor tuin & dier. Maar ook met een opleiding richting Retail kan je bij ons veel leren. In dat geval moet wel groene vingers hebben en passie voor het buiten leven!

Naar wie zijn wij op zoek?

Dat je echt een toegevoegde waarde bent in de winkel. Met jouw kennis en kunde bied je een enorme meerwaarde voor de klant. Je geeft voedingsadvies, weegt dieren, knipt nagels en geeft advies over (vacht)verzorging. Je hebt altijd een oplossing voor ieder probleem en elke dag is anders. Komt er een klant met een puppy binnen; jij zorgt voor een warm welkom. Wil een klant kippen gaan houden; jij helpt hem op weg! Dit doe je niet alleen. Om jouw kennis niveau altijd up-to-date te houden, word je gevoed met talrijke trainingen op de Welkoop Academie.

Wat biedt het bedrijf?

*Wordt onderdeel van een hecht, behulpzaam en professioneel team *Krijgt ruimte om te groeien en te bloeien; dit doe je dagelijks in de praktijk, maar ook door het volgen van tal van klassikale- en online trainingen *Krijgt 20% korting op Welkoop artikelen *Krijgt gratis werkkleding voor ieder seizoen en werkschoenen *Geniet regelmatig van teamuitjes of een Welkoop feest *Hebt altijd toegang tot onze eigen Welkoop Academie

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

lees verder