Leidinggevende keuken

Hotel de Walvisvaarder

Heb jij een passie voor goed eten, kwaliteit, verse ingrediënten, de herkomst van producten en het maken van mooie gerechten? Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een enthousiaste, teamgerichte leerling (zelfstandig werkend) kok. Wat doe je als leerling kok bij hotel de Walvisvaarder. -Je voert de voorbereidende werkzaamheden (mise en place) uit. -Je bereidt de gerechten en geeft deze mee. -Je werkt hygiënisch en houd de keuken netjes. -Je helpt met het schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur. Wat bieden wij je -Een mooie werkplek in een nieuwe keuken met een prettige werksfeer met enthousiaste, gemotiveerde collega’s. -Samenwerken in een gezellig, hecht en stabiel team. -Woonruimte mogelijk in overleg Stuur je motivatie en CV naar hester@walvisvaarder.nl. Voor meer vragen kunt je ook terecht bij Hester Haagsma via 06-30149946.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van de student wordt het volgende gevraagd: -Je bent enthousiast en gemotiveerd. -Je bent een flexibele teamspeler. -Je bent sociaal en collegiaal -Je bent bereid om te leren

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt: -Een mooie werkplek met een prettige werksfeer met enthousiaste, gemotiveerde collega’s. -Een hecht en stabiel team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder