Marketing & Communication Specialist

events 2 ENJOY

Jij ondersteunt de organisatie op de marketingafdeling. Deze werkzaamheden voor je uit voor alle 3 onze locaties, namelijk Playground X in Liessel, Events2Enjoy in Liessel, Groepsuitje Limburg in Ospel. Alle drie de bedrijven houden zich bezig met de invulling van de vrije tijd van onze gasten en klanten. Onder deze 3 locaties, hangen diverse andere merken, waaraan diverse websites, social media kanalen en systemen zijn gekoppeld. Kortom, we hebben een uitdagend totaal van kanalen waarop wij met onze gasten en klanten communiceren, waarbij jij een toffe stage tegemoet gaat om je hiermee bezig te houden. Natuurlijk doe je dit niet alleen maar samen met je collega's! Hierbij houdt je websites actueel, verzorg je diverse social media uitingen en ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor de communicatie op onze locaties. Jij bent werkzaam op het kantoor in Liessel, daarbij zit je midden in het hart van onze organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij bieden een toffe stage aan waarbij wij op zoek zijn naar een sociale en betrokken student, welke initiatief durft te nemen en ook de nodige creativiteit en humor in de marketing en communicatie uitingen kan verwerken. Hierbij is het belangrijk om de juist tone of voice te gebruiken en ook de juiste beleving over te nemen in de communicatie uitingen. Onze gast komt namelijk al in een vroeg stadium in aanraking met een van onze communicatie kanalen. Daarom is het zeer belangrijk dat dit ook direct in de juiste beleving gebeurd. Ben jij die gezellige student, welke ons enthousiaste team komt versterken? Neem dan contact met ons op, wij maken graag kennis met je!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een toffe werkplek aan, in een dynamische branche, waarbij wij werken in dienst van de gast of klant. Hierbij organiseren we regelmatig een gezellig uitje, houden we van een grapje tussendoor, maar werken we als het nodig is lekker door. Daarbij zorgen we voor een goede vergoeding, zijn er doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden voor een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder