Ondernemer vers

Baaij- Fresh Interessante stage voeding/ vers

Wij hebben een moderne verswinkel met vlees, vis, lunchcorner en traiteur en een cateringbedrijf en zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn wij gesloten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Er wordt verwacht dat de stagiaire creatief is, netjes ABN spreekt en een goede uitstraling heeft.

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf heeft vier afdelingen waar je allemaal in mee kan lopen. Je bent bezig met zowel vlees, vis als catering. Ook bieden wij de ruimte om zelf iets te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit
  • B1-K1-W1 Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop
  • B1-K1-W2 Maakt presentatieplan van versproducten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
  • B1-K1-W4 Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
  • B1-K1-W5 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten
  • Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt
  • B1-K2-W1 Bepaalt personeelsbeleid en voert uit
  • B1-K2-W2 Werft en begeleidt medewerkers
  • B1-K2-W3 Stuurt medewerkers en het team aan
  • B1-K2-W4 Organiseert en voert werkoverleg
  • B1-K2-W5 Onderhoudt contacten met externen
  • Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit
  • B1-K3-W1 Bewaakt de financiële situatie van de onderneming
  • B1-K3-W2 Bepaalt marketingbeleid en voert uit
  • B1-K3-W3 Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze

lees verder