Restaurant De Vier Seizoenen gezellig en leergierig jong persoon met gevoel voor gastvrijheid
je gaat meedraaien in een strak georganiseerd jong team onder de bekwame leiding van 3 leidinggevenden. wij draaien wisselende dag- en late diensten van 11:00 tot 24:00 uur. onze keuken is Frans met Mediterrane invloeden. we maken alles zelf en doen soms tafelbereiding zoals Côte de boeuf snijden, zeetong fileren of een hele gevogelte. Wij serveren veel menu's 4,5, en 6 gangen met bijpassende wijnarrangementen. vanaf april serveren wij ook lunch en diner op onze terrassen
Naar wie zijn wij op zoek?
wij zoeken enthousiaste en leergierige medewerker die open staat voor werken in de Horeca met onregelmatige diensten. goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist en kennis van Engels, Frans en/of Duits is meegenomen. goed in de omgang met gasten en collega's.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een baan voor 32 uur per week in een gezellig jong team in een gerenommeerd horecabedrijf met vakkundige management. Naast een goede vergoeding volgends CAO deel je mee in de verdeling van de fooien. je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. de werkweek is 32 uur en niet bv 45 uur. wijn is een langrijk onderdeel van ons werk, ook daar kun je jezelf in ontplooien.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan