Restaurant De Vier Seizoenen
Meedraaien in team van totaal 5 koks, doorlopen van entremetier en garde afdeling.
Naar wie zijn wij op zoek?
verzorgd uiterlijk, representatief, gevoel voor het koksvak, breid om in avonden en weekenden te werken. een aanpakker, leergierig en betrokken.
Wat biedt het bedrijf?
een leerplek in druk bedrijf met 20 vooral jonge medewerkers. mogelijkheid tot het doorlopen van alle afdelingen in de keuken. degelijke begeleiding en nette arbeidsvoorwaarden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder