Het Oude Dykhuys Enthousiaste topper gezocht
Graag werken wij samen met gemotiveerde leerlingen. Wij zijn een bedrijf waar ambachtelijk gewerkt wordt maar waar ook de moderne keuken technieken gebruikt worden. Wij dragen graag onze kennis over aan iemand die liefde heeft voor het vak en iets bij wil leren met een gezellige werksfeer
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand die oog heeft voor detail en graag wil (bij)leren, enthousiast, gasten culinair wil verwennen. En wil groeien in zijn of haar vak.
Wat biedt het bedrijf?
Een hecht team welke allen staan voor een top product in dit mooie bedrijf. Er zijn meerdere bij ons begonnen als leerling die nu in het vaste team staan dus doorgroeimogelijkheden zijn er altijd. Eens hier gewerkt wil iedereen blijven of weer terug komen ;-)
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken