Manager / bedrijfsleider fastservice

Jan Patat Horeca topper!

werk voorbereiden, versproducten snijden, eten verkopen. werkplekken schoonhouden, frituren bakken braden,

Naar wie zijn wij op zoek?

leergierig en 100% voor de horeca gaan

Wat biedt het bedrijf?

leuk team fijne werksfeer en veel enthousiase medewerkers, doorgroei mogelijkheden naar hogere functie

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K1-W1 Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
  • P3-K1-W10 Sluit het fastservicebedrijf af
  • P3-K1-W2 Begroot financiën
  • P3-K1-W3 Bewaakt budgetten
  • P3-K1-W4 Voert de dagadministratie uit
  • P3-K1-W5 Plant voorraadniveaus
  • P3-K1-W6 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K1-W7 Voert intern formele gesprekken
  • P3-K1-W8 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K1-W9 Rapporteert aan de manager/ondernemer

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder