Traiteur vers

Poelier 't Vöske Kom werken in het leukste bedrijf van de achterhoek!

Ons werk is erg seizoensgebonden, dit betekend dat je zeker als je wat langer bij ons stage loopt je diverse seizoenen gaat meemaken, Wildseizoen, Barbecue seizoen en de wat rustigere periodes ertussen. Zo is heel mooi inzichtelijk te krijgen hoe wij te werk gaan, hoe de planning werkt en niet te vergeten hoe de hygienecode in elkaar steekt. Kortom, een zeer diverse leerplek waar je de rest van je carrière iets aan gaat hebben.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een student die interesse heeft in onze sector, een serieuze instelling heeft en vooral in de winkel een leuke vlotte babbel.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou veel afwisseling, veel mogelijkheden de stage opdrachten te voltooien en een vergoeding.

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Voert versspecialistische handelingen uit
  • P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
  • Coördineert traiteuropdrachten
  • P3-K2-W1 Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder