Marketing & Communication Specialist

Zivier De (online) marketeer is de moderne spil van de organisatie

Je maakt vanaf het eerste uur onderdeel uit van ons kleine en enthousiaste team. Je werkt aan de uitvoering van operationele plannen en stelt deze op projectniveau bij indien nodig op basis van verkregen informatie. Naast de standaard offline marketing en communicatie leggen wij de nadruk op online marketing. We bepalen doelgroepen en campagnes voor verschillende media waaronder emailing (marketing automation toepassing), social media als Instagram en LinkedIn. Je werkt ook aan promotiematerialen en teksten. Natuurlijk ondersteun je direct bij salesactiviteiten vanuit de binnendienst. Van 09.00 - 17.30 uur werk je vanuit ons kantoor of vanuit huis en altijd is er zeer regelmatig contact met jouw collega's. EĆ©n van de opdrachten is het uitvoeren van een aanvullend marktonderzoek van A tot Z.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt de persoonlijke kwaliteit om echt goed te willen worden in jouw vak. Kwaliteit zit 'm in kleding, gedrag, nauwkeurigheid, afspraken nakomen en de wil om te leren. Natuurlijk ben je ook creatief als het gaat om campagne voorstellen en teksten. Altijd staat voorop dat je iets doet omdat het een bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat en omdat het leuk is. Je komt makkelijk uit je woorden en mengt je graag in een zinvolle dialoog. Collegialiteit staat voorop en je voelt je al snel eigenaar van een campagne.

Wat biedt het bedrijf?

Voor elke aankomende specialist die past bij onze bedrijfscultuur hebben wij al snel een aanstellingsmogelijkheid. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door persoonlijk enthousiasme, de wil om het morgen beter te doen dan vandaag, door resultaatgerichtheid en eigen initiatief. Wij zijn een sterk team en stimuleren permanente educatie. Elke dag weer iets bij leren, een extra cursus volgen of in deeltijd naar een volgende studie. Onze onderneming groeit in Nederland en daarbuiten. Marketingcampagnes richten zich op Duitsland, Engeland en Scandinaviƫ. Het internationale aandeel groeit sterk en daarmee ook de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf of zusterorganisaties. Onze kantoorfaciliteiten passen wij regelmatig aan vanwege wijzigende behoefte. Thuiswerken is mogelijk en daarmee krijgt het kantoor een iets andere functie. Dit komt terug in de inrichting.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder