Brasserie OCL
Brasserie OCL is gevestigd op een golfclub te Loenen a/d Vecht. Je doet ervaring bij ons op van alle facetten die je nodig hebt om je eigen restaurant te managen - at the front. De unieke locatie zorgt ervoor dat het ook afgehuurd kan worden voor diner- feestavonden - borrels, noem maar op. Dus naast een a la carte restaurant zijn wij veelzijdig en geeft de mogelijkheid dat je al in & outs leert om je eigen horecazaak te starten. Het teamverband waarin meningen tellen zorgen voor een goede werksfeer. Naar wie zijn wij op zoek? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling bedieningsmedewerker die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Je bent representatief, je vindt het leuk om gasten een fijne ervaring te bieden en je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers