Manager / ondernemer horeca

Café-brasserie de Kiosk Lijkt werken in de horeca jou leuk?!, weet je nog niet precies wat jij wilt gaan doen kom dan op stage bij de huiskamer van Loon op Zand 'de Kiosk'

Café de Kiosk, de huiskamer van Loon op Zand. Hier komen jong en oud samen! Met een lunch en dinerkaart en een groot terras genoeg te beleven. Bij ons boven worden er feesten en vergaderingen georganiseerd, interesse in iets anders ook dat is bij ons mogelijk! We organiseren een aantal keren per jaar evenementen. Kortom genoeg te doen en te leren. Ons team bestaat uit 8 vaste medewerkers en ongeveer 20 oproepkrachten. Benieuwd geworden, bekijk onze socials!

Naar wie zijn wij op zoek?

Weet jij nog niet goed wat je wilt en denk jij de horeca is iets voor mij?! Kom dan lekker bij ons stage lopen. In een jong en gezellig team zijn wij bereid jou mee te laten kijken in de wereld van de horeca. Met ons grote terras en gezellige eetcafé kunnen wij jou mee laten proeven van de horeca. Ook in de keuken en 'bij ons boven' tijdens feesten of vergaderingen krijg jij een goede sfeerimpressie wat werken in de horeca inhoud!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong en gezellig team waarbij de gast tevredenheid en de kwaliteit van onze producten bovenaan staan. Ben jij op zoek naar een stage waar je veel kunt leren in een gezellige ambiance, waar alles bespreekbaar is en met mogelijkheid tot bijbaantje kom dan snel eens bij ons kijken!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder