Marketing & Communication Specialist

Braadbaas B.V. Help JIJ Onze Socials & Webshop GROEIEN? Communicatie Stage For The Win! ???

Als je stage bij ons komt lopen, klim je lekker in de pen! Je gaat aan de slag met het schrijven van (creatieve) content voor onze socials, ons magazine 'Leesvoer' en onze veelbezochte website. Denk hierbij aan het schrijven van heerlijke recepten, leerzame blogs en het vullen van productpagina's op onze website. Voor ons magazine zul je interviews gaan afnemen, een woordzoeker maken en promotionele artikelen gaan schrijven. Je zal onze 6000 volgers op Instagram gaan verblijden met leuke social media posts. Ben je handig met TikTok? Dan gaan we daar ook mee aan de slag! Neem ons vooral op sleeptouw met jouw ideeën enthousiasme :) Je werkdag is van 09.00 uur tot 17.00 en je zal vooral in ons nieuwe kantoor, boven ons magazijn komen te werken. Soms werk je vanuit onze winkel aan nieuwe content.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een creatieve en enthousiaste student, die de Nederlandse taal in woord en geschrift goed onder de knie heeft. Je gaat aan de slag met tekst en social media, dus daar moet je zeker feeling voor hebben en je toekomst in zien. Als je ook handig bent met designprogramma's zoals Photoshop, dan is dat een voordeel. Braadbaas is een jong en fris bedrijf, dus iemand die een open en proactieve houding heeft gaat het hier goed naar haar/zijn zin hebben!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een onwijs dynamische en leerzame stageplek in Maassluis, bij de snelstgroeiende kookwinkel/webshop van Nederland! Ons kantoor en magazijn ligt vlakbij metrostation Maassluis Centrum, dus vanaf Rotterdam ben je al binnen 25 minuten op je stageplek. Wij zijn een jong bedrijf en verkopen kookgerei, pannen, messen, barbecues en nog veel meer. Wij willen onze volgers en klanten inspireren met lekkere recepten, leerzame artikelen, mooie tools en een persoonlijke touch in al onze communicatie. Ga jij ons daar een stapje verder bij helpen!?

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder