De Polderij Allround horeca ervaring opdoen in een warm familiebedrijf: ontdek onze duurzame boerderijlocatie!
De Polderij is een duurzame vergaderlocatie, gevestigd in een voormalige boerderij. Wij ontvangen zakelijke groepen die bij ons komen vergaderen. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor bruiloften, feesten en evenementen. Ons team is breed inzetbaar: in de keuken én aan de voorkant als gastvrouw/-heer. Dat verwachten wij ook van jou. Wat ga je doen: - ruimte voor gasten klaarzetten, - aanspreekpunt voor gasten, - helpen bij beamergebruik, - helpen in de keuken, - het buffet opmaken, - gasten bedienen, - opruimen, schoonmaken en voorbereiden voor de volgende dag, - daarnaast is het mogelijk om een keer het dag-/weekmenu samen te stellen, bestellingen te doen en de leiding te nemen over een dag. Let op: wij hebben de ruimte voor stagebegeleiding op maandag t/m donderdag.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij enthousiast, leergierig, sociaal, toegewijd en betrouwbaar? Vind je het leuk om zowel in de keuken te werken, als aan de voorkant in contact te zijn met onze gasten? Dan ben je bij De Polderij aan het goede adres om de fijne kneepjes van het horecavak te leren.
Wat biedt het bedrijf?
Wat kan je verwachten: - ruimte om te ervaren, leren en vragen – en om te ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! - je bent onderdeel van een gezellig team in een familiebedrijf; - je werkt op een mooie boerderij in t groen (10-15 min wandelafstand van ov).
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken