Medewerker productietechniek

Saphire Complete Training Concepts B.V. Constructiewerker

Onder begeleiding van de werkplaats chef of jobleader ga je aan de slag met deel taken binnen het project. Je wordt echt onderdeel van het team en voert daardoor verschillende taken uit. In ons bedrijf kan je allerlei laswerkzaamheden uitvoeren van het lassen van staalconstructies, pijpen, rvs en tig. Wij zullen je ook proberen uit dagen om jezelf breder te ontwikkelen. Je krijgt ook de ruimte om te oefenen en zo een echte vakman te worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gelijk onderdeel van het team en hebt genoeg oudere collega's om je heen. Met de juiste instelling kan je van iedereen weer iets anders leren. Je zal jezelf daarin ook moeten uitdagen. De meeste producten die wij bouwen zijn uniek, dat vraagt soms om creatieve oplossingen en oog voor detail. Als teamspeler kan jij laten zien waar je goed in bent en wordt je geholpen om te groeien waar nodig.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een team! We noemen het ook wel FC SAPHIRE. De klant is ons publiek en binnen het team vervult iedereen zijn eigen rol om een prachtige wedstrijd te laten zien. Wij hebben een projectmanager, meerdere engineers, meewerkend voormannen, elektriciens en constructiebankwerkers. Wij kunnen op elkaar bouwen door vertrouwen in het team. Daarnaast zorgt de coach (Ronald) dat het team steeds beter wordt. Zo zijn er door ontwikkel mogelijkheden van constructiewerker tot jobleader/meewerkend voorman. Volgen werknemers een interne cursus persoonlijk leiderschap en daarnaast krijgt iedereen de vrijheid om te leren en beter te worden in zijn/haar vak.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder