Meewerkend horeca ondernemer

Crowne Plaza Maastricht Stagiair(e) F&B

Je algemene taken en verantwoordelijkheden zijn: • Verrichten van mise en place werkzaamheden voor de bar, het restaurant, het terras en de negen banqueting zalen. • Klaar zetten van de zalen. • Aanvullen van de buffetvoorraad door het halen, ontvangen en controleren van bestelde artikelen. • Het ontvangen van gasten, het opnemen van de bestellingen, verzorgen van de gast en het afrekenen. • Attent zijn op de wensen van de gasten; • Gastheer/Gastvrouw zijn in de breedste zin van het woord.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? • De opleiding hotelschool volgt of een vergelijkbare opleiding MBO/HBO • De Nederlandse & Engelse taal uitstekend beheerst in woord & geschrift. • Georganiseerd is, gastgericht, teamplayer en kwaliteit gericht is.

Wat biedt het bedrijf?

• Een te gekke werkplek met leuke collega’s; • Korting in alle hotels en restaurants van IHG; • Collectieve bedrijfsfitness via fit met korting; • Interne en externe trainingsmogelijkheden; • Goede (internationale) doorgroeimogelijkheden binnen de keten; • Stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder