Crowne Plaza Maastricht Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw/Stagiair(e) F&B
- Verrichten van mise en place werkzaamheden voor de bar, het restaurant, het terras en de negen banqueting zalen. - Klaar zetten van de zalen. - Aanvullen van de buffetvoorraad door het halen, ontvangen en controleren van bestelde artikelen. - Het ontvangen van gasten, het opnemen van de bestellingen, verzorgen van de gast en het afrekenen. - Attent zijn op de wensen van de gasten; Gastheer/Gastvrouw zijn in de breedste zin van het woord.
Wat biedt het bedrijf?
• Een te gekke werkplek met leuke collega’s; • Korting in alle hotels en restaurants van IHG; • Collectieve bedrijfsfitness via fit met korting; • Interne en externe trainingsmogelijkheden; • Stagevergoeding; • Goede (internationale) doorgroeimogelijkheden binnen de keten.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers