Crowne Plaza Maastricht Stagiair(e)/leerling zelfstandig werkend kok
Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden; Het bereiden en doorgeven van gerechten; Het bewaken van de kwaliteit van de gerechten door het controleren van de grondstoffen op versheid e.d; Dit alles is natuurlijk onder begeleiding van een leermeerster.
Naar wie zijn wij op zoek?
• De opleiding volgt tot kok of een vergelijkbare opleiding MBO/HBO • De Nederlandse & Engelse taal uitstekend beheerst in woord & geschrift. • Georganiseerd is, gastgericht, teamplayer en kwaliteit gericht is.
Wat biedt het bedrijf?
• Een te gekke werkplek met leuke collega’s; • Korting in alle hotels en restaurants van IHG; • Collectieve bedrijfsfitness via fit met korting; • Interne en externe trainingsmogelijkheden; • Stagevergoeding; • Goede (internationale) doorgroeimogelijkheden binnen de keten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers