Zelfstandig werkend kok

Crowne Plaza Maastricht Stagiair(e)/leerling zelfstandig werkend kok

Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden; Het bereiden en doorgeven van gerechten; Het bewaken van de kwaliteit van de gerechten door het controleren van de grondstoffen op versheid e.d; Dit alles is natuurlijk onder begeleiding van een leermeerster.

Naar wie zijn wij op zoek?

• De opleiding volgt tot kok of een vergelijkbare opleiding MBO/HBO • De Nederlandse & Engelse taal uitstekend beheerst in woord & geschrift. • Georganiseerd is, gastgericht, teamplayer en kwaliteit gericht is.

Wat biedt het bedrijf?

• Een te gekke werkplek met leuke collega’s; • Korting in alle hotels en restaurants van IHG; • Collectieve bedrijfsfitness via fit met korting; • Interne en externe trainingsmogelijkheden; • Stagevergoeding; • Goede (internationale) doorgroeimogelijkheden binnen de keten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder