Kippie Maastricht
opleiden mbt, productie en bepalen hoeveel en wat er geproduceerd moet worden, bedienen van klanten incl klachtenafhandeling, beheer social media, bestellen, presentatie, opleiden medewerkers, analyse resultaten en cijfers, leiding geven medewerkersteam, eindverantwoordelijk voor de winkel
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K1-W1 Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
- P3-K1-W10 Sluit het fastservicebedrijf af
- P3-K1-W2 Begroot financiën
- P3-K1-W3 Bewaakt budgetten
- P3-K1-W4 Voert de dagadministratie uit
- P3-K1-W5 Plant voorraadniveaus
- P3-K1-W6 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K1-W7 Voert intern formele gesprekken
- P3-K1-W8 Stuurt medewerkers aan
- P3-K1-W9 Rapporteert aan de manager/ondernemer
lees verder