Fashion Retailer

Le Marais B.V. Fashion Retailer: Ontwikkel Je Mode-Carrière bij Le Marais Maastricht

Leerplaats Fashion Retailer bij Le Marais Als fashion retailer bij Le Marais ben je het gezicht van onze winkel. Je dag begint met het klaarmaken van de winkelvloer, waarbij je zorgt dat alles er perfect uitziet voor onze klanten. Je werkt op de verkoopafdeling, helpt klanten bij hun keuzes, en zorgt voor een uitmuntende klantenservice. Je leert alles over ons assortiment, van de nieuwste trends tot de klassiekers. Je krijgt de kans om verkoopvaardigheden te ontwikkelen, klantrelaties te beheren en te werken met een gevarieerde productrange. We leren je ook de fijne kneepjes van voorraadbeheer en visual merchandising. Deze leerplaats biedt een diepgaande kijk in de wereld van mode retail, ideaal voor iemand die een carrière in de modebranche ambieert.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor de rol van fashion retailer bij Le Marais zoeken we een enthousiaste en modebewuste kandidaat die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Je bent communicatief sterk, sociaal vaardig, en hebt een natuurlijke flair voor verkoop en klantencontact. We verwachten dat je een goede teamspeler bent, maar ook zelfstandig kunt werken. Organisatorische vaardigheden en aandacht voor detail zijn essentieel, omdat je ervoor zorgt dat de winkel er altijd op zijn best uitziet. Affiniteit met mode en kennis van de laatste trends is een must, evenals een proactieve houding om klanten de beste winkelervaring te bieden. Ervaring in retail is een pluspunt, maar geen vereiste. Belangrijker is jouw passie voor mode en je bereidheid om te leren en te groeien binnen ons bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Le Marais bieden we een uitdagende en leerzame stageplaats waar je als fashion retailer kunt groeien en bloeien in de bruisende wereld van de mode. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding en reiskostenvergoeding, zodat je je volledig kunt focussen op je professionele ontwikkeling. Tijdens je stage werk je in een inspirerende omgeving midden in het historische hart van Maastricht. Je krijgt intensieve begeleiding van ervaren professionals en de kans om praktijkervaring op te doen in alle aspecten van retailmanagement. Dit omvat klantenservice, verkoop, productkennis, en visual merchandising. We bieden flexibele werktijden die passen bij je academische verplichtingen en de mogelijkheid om na je stage verder te groeien binnen ons bedrijf. Dit is de perfecte kans om je passie voor mode te combineren met praktische retailervaring in een dynamische en ondersteunende setting.

Wat ga je leren?

  • Brengt de modewereld in beeld en ontwikkelt een eenvoudig modeconcept
  • B1-K1-W1 Verzamelt en verwerkt informatie over ontwikkelingen in de mode
  • B1-K1-W2 Ontwikkelt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep
  • B1-K1-W3 Werkt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep in een plan uit
  • B1-K1-W4 Voert eenvoudige patroon- en naaitechnieken uit
  • Verleent gastheerschap, adviseert en verkoopt
  • P2-K1-W1 Vertaalt branchespecifieke modetrends en -ontwikkelingen in commerciële kansen
  • P2-K1-W2 Geeft kledingadvies
  • P2-K1-W3 Verkoopt mode
  • P2-K1-W4 Presenteert mode met visual merchandising
  • P2-K1-W5 Werkt kansen voor social media en/of online marketing uit

lees verder