Retailmedewerker

Maastricht-Marketing Leergierige trainee gezocht voor de mooiste werkplek in Maastricht

**Vacature: Stagiair(e) voor Maastricht Store** Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) voor onze vernieuwde Maastricht Store. Beheersing van buitenlandse talen is een pluspunt. Je adviseert bezoekers over hun verblijf in de mooiste stad van Nederland en bent sterk in storytelling. Hospitality staat bij jou hoog in het vaandel. De Maastricht Store is onderdeel van Maastricht Marketing, de regisseur van het merk Maastricht. Je taken omvatten verkoop, kassahandelingen, en het uitpakken en schikken van producten van lokale en regionale makers. Ons brede assortiment trekt zowel inwoners als internationale bezoekers aan, zowel in de winkel als via onze webstore. Bij ons doe je waardevolle werkervaring op in een van de mooiste panden van de stad. Interesse? Solliciteer nu en word deel van ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een leergierig student, met hospitality hoog in het vaandel. Niet bang om mensen aan te spreken, maar zeker ook empathisch. Je ziet er verzorgt uit en je spreekt 1 of meerdere buitenlandse talen. Ben je anders -talig en spreek en begrijp je Nederlands is dit ook geen probleem. Een teamspeler met humor, dat stellen we zeker op prijs!

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een uitgebreide kijk in onze werkzaamheden en je gaat hier actief deel van uit maken. Een super leuk team zal je enthousiasmeren om steeds verder te groeien in deze werkzaamheden, waarbij hospitality en winkelwerkzaamheden gecombineerd worden met klantbeleving en verkoop. Een ervaren begeleider ondersteunt je om je eigen weg te vinden in de combinatie van retail en toerisme en alle bijbehorende aspecten.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder