Technicus elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving

Media Service Maastricht Zoek jij een gave stage binnen een jong en energiek Audiovisueel bedrijf waar je dagelijks werkt met de nieuwste audio/video technieken en volop doorgroeimogelijkheden zijn? Neem dan snel contact op!

De student gaat als onderdeel van ons professionele installatieteam aan de slag bij onze klanten. Daar zal hij/zij onder begeleiding en in samenwerking met een van de collega’s audiovisuele apparatuur, installeren en aansluiten. Op locatie zal dat betekenen: montage van audio-/video-/camera-/verlichting-/besturingsproducten, voorzien van bekabeling en/of aansluitingen en afstelling en afstemming van het gehele systeem. De montage van apparatuur wordt uitgevoerd met hoogwaardige installatiematerialen. De voorbereiding van een installatieproject wordt in onze werkplaats gedaan. Werkzaamheden die zoal moeten gebeuren zijn: het laden van onze bussen, materialen controleren en aanvullen waar nodig en producten/installaties voorbereiden. Wij bieden studenten een leerzame en afwisselende dag zowel op kantoor als buiten de deur bij onze klanten. We bieden de student werkzaamheden passend bij zijn niveau. We verwachten niet dat de student alle werkzaamheden al (zelfstandig) kan uitvoeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is sociaal en kan goed in een team functioneren. Je toont zelf initiatief en durft vragen te stellen. Je hebt interesse in (elektro)techniek & coole audio- & video-apparatuur en vindt het leuk om met je handen te werken. Je hebt oog voor detail en werkt secuur. Wij verwachten dat een student leergierig is, zodat wij hem/haar zoveel mogelijk praktijkervaring kunnen bijbrengen. Wij hechten waarde aan eerlijkheid. In overleg is bij ons veel mogelijk. We verwachten dat je iedere ochtend op tijd aanwezig bent en klaar bent om de dag vol energie te starten. Wij bieden je de mogelijkheid je eigen leertraject vorm te geven, om zo het maximale uit je stageperiode te halen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student een interessante en leerzame meewerkstage. Je wordt onderdeel van ons professionele, hechte en gezellige team. Ook leuke teamuitjes en vrijdagmiddag borrels maken hier deel van uit. Wij begeleiden je ten alle tijden, staan open voor je vragen en willen maximaal ondersteunen in je ontwikkeling. Wij verzekeren dat we net zo veel moeite en enthousiasme in je leertraject steken als jijzelf. Daarmee geven wij je de sleutel tot succes van je eigen leertraject in handen. Veel van onze collega’s zijn ooit bij Media Service als stagiaire begonnen. Wanneer jij je stageperiode naar tevredenheid weet in te vullen is er zeker een mogelijkheid om na je stageperiode bij Media Service aan de slag te gaan.

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten, kabels/leidingen
  • B1-K1-W3 Bepalen van de positie van componenten en route van kabels/leidingen
  • B1-K1-W4 Aanleggen kabels/leidingen
  • B1-K1-W5 Plaatsen en monteren van componenten in elektrotechnische systemen en installaties
  • B1-K1-W6 Instellen van componenten in elektrotechnische systemen en installaties
  • B1-K1-W7 Aansturen/begeleiden tijdens uitvoeringstaken en kennis delen
  • B1-K1-W8 Afronden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W9 Communiceren en afstemmen met betrokkenen
  • Onderhouden van elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving en analyseren van storingen
  • P2-K1-W1 Installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving
  • P2-K1-W2 Analyseren en verhelpen van storingen aan elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving
  • P2-K1-W3 Testen van uitgevoerde werkzaamheden en in bedrijf stellen van de installatie in de gebouwde omgeving

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder