NH Maastricht Stage Food & Beverage
Als Food & Beverage stagiair ben jij allround inzetbaar op onze Food & Beverage afdeling. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bezorgen van een geweldige ervaring voor iedere hotelgast. Na een inwerkperiode werk je zelfstandig mee in één of meerdere van onze Food & Beverage afdelingen. Je assisteert in de bediening en onderhoudt nauw contact met onze gasten, je bereidt de restaurants en/of zalen voor op de komst van gasten en je onderhoudt nauw contact met andere afdelingen; bijvoorbeeld met de keuken, de stewarding en de front office. Tevens zoek je, met jouw “frisse blik”, altijd naar verbeteringen. Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer direct!
Naar wie zijn wij op zoek?
• Weet jij van aanpakken en beschik je over een enthousiaste persoonlijkheid; • Ben je een echte foodie; • Heb je oog voor detail, ben je flexibel en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; • Streef jij altijd naar perfecte service en zoek je altijd naar nieuwe uitdagingen? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!
Wat biedt het bedrijf?
• Een bruto stagevergoeding van € 750 per maand, altijd op tijd gestort; • NH University: diverse opleidings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden; • Nationale en internationale carrièremogelijkheden; • Aanbrengbonus van € 500- bruto als jij een nieuwe collega aandraagt; • Wereldwijd overnachten in de hotels van onze keten voor €36,- of €72,- euro per nacht en 30% korting in onze restaurants/bars; • Kortingen tot 25% voor jouw friends & family; • Kortingen bij allerlei (web) winkels; • Blijf fit met ons Bedrijfsfitness-, Fiets- èn Sportplan; • Een nieuwe familie.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat