Manager / ondernemer horeca

Twin Peaks Hospitality - Beaumont Hotel - Harry's Restaurant - Hotel The Dutch - Stageplaats Front Office

Je brengt mensen bij elkaar en vindt het heerlijk om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Je bent flexibel, weet van aanpakken en geniet van de dagelijkse uitdagingen die horen bij het runnen van een hotel samen met je teamgenoten. Je hebt een informele aanpak en bent van nature gastvrij. Je creëert blijvende herinneringen voor onze gasten en bent altijd op zoek naar manieren om hun ervaring te verbeteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

van nature gastvrij een team-player pro-actief inlevingsvermogen positief vriendelijk flexibel open-minded goed in luisteren Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift Spreken van meerdere vreemde talen is een pré

Wat biedt het bedrijf?

Een voedzame en gezonde personeelsmaaltijd Doorgroei mogelijkheden na je stage Interne en externe opleidingen en cursussen 50% korting op het eten in onze restaurants voor 2 personen Vrienden en familie korting op overnachtingen in onze hotels

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder