Leidinggevende bediening

Valk Exclusief I Hotel Maastricht Gastvrije topper

Als leerling ga je meewerken in ons a la carte restaurant. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: - Gasten verwelkomen en begeleiden; - Het opnemen en invoeren van bestellingen; - Gasten het menu en de wijnkaar toelichten; - Tafels uitruimen en indekken; - Voorraden aanvullen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? - Je hebt een positieve en vriendelijke uitstraling; - Je laat graag je handjes wapperen; - Je beheerst naast Nederlands ook de Engels taal.

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij van der Valk Maastricht betekent dat je er in één klap over de honderd collega’s bij krijgt! Het is een fijn team waar je veel van en met elkaar leert. Samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken. Wat wij bieden: - Een leuke en leerzame leerplek binnen een jong en gezellig team; - Wisselende werktijden; - Cursussen en trainingen; - Regelmatig een gezellige borrel in het hotel; - Gratis lunch of diner op elk gewerkte dag; - Gratis sporten en zwemmen in het hotel.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder