Allround hospitality medewerker

Valk Exclusief I Hotel Maastricht Gastvrije topper

Als leerling ga je meewerken in ons a la carte restaurant. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: - Gasten verwelkomen en begeleiden; - Het opnemen en invoeren van bestellingen; - Gasten het menu en de wijnkaar toelichten; - Tafels uitruimen en indekken; - Voorraden aanvullen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? - Je hebt een positieve en vriendelijke uitstraling; - Je laat graag je handjes wapperen; - Je beheerst naast Nederlands ook de Engels taal.

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij van der Valk Maastricht betekent dat je er in één klap over de honderd collega’s bij krijgt! Het is een fijn team waar je veel van en met elkaar leert. Samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken. Wat wij bieden: - Een leuke en leerzame leerplek binnen een jong en gezellig team; - Wisselende werktijden; - Cursussen en trainingen; - Regelmatig een gezellige borrel in het hotel; - Gratis lunch of diner op elk gewerkte dag; - Gratis sporten en zwemmen in het hotel.

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Voert administratieve processen uit
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • Organiseert en voert activiteiten uit
  • B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
  • Werkt in de gastvrijheidsbranche
  • B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder