Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Valk Exclusief I Hotel Maastricht Stage: Gastvrije topper

Als stagiair(e) ga je meewerken in ons a la carte restaurant. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: - Gasten verwelkomen en begeleiden; - Het opnemen en invoeren van bestellingen; - Gasten het menu en de wijnkaar toelichten; - Tafels uitruimen en indekken; - Voorraden aanvullen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? - Je hebt een positieve en vriendelijke uitstraling; - Je laat graag je handjes wapperen; - Je beheerst naast Nederlands ook de Engels taal.

Wat biedt het bedrijf?

Stage lopen bij van der Valk Maastricht betekent dat je er in één klap over de honderd collega’s bij krijgt! Het is een fijn team waar je veel van en met elkaar leert. Samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken. Wat wij bieden: - Een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team; - Stagevergoeding; - Een stage met wisselende werktijden; - Cursussen en trainingen; - Regelmatig een gezellige borrel in het hotel; - Gratis lunch of diner op elk gewerkte dag; - Gratis sporten en zwemmen in het hotel.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder