Allround Assistant Business Services

Jolo Fashion Group HK Dynamisch bedrijf waarbij je alle facetten van het financieel administratieve vak kunt leren. Denk hierbij aan: orderadministratie of debiteurenbeheer, het boeken van banken, het verwerken van declaraties. Laat ons weten waar jouw interesse ligt!

Jolo Fashion Group ontwerpt, ontwikkelt en distribueert o.a. kindermodemerken. De merken zijn er voor kinderen van alle leeftijden, van newborn tot peuters, van kinderen tot tieners. Ieder merk heeft een eigen DNA en opereert onafhankelijk. Alle merken maken gebruik van de gedeelde backoffice van Jolo Fashion Group. Samen vormen ze een internationaal merkenportfolio, dat in meer dan 20 landen wereldwijd wordt verkocht. Wil jij werken in een internationaal bedrijf vol kansen en mogelijkheden? Lees dan snel verder! Jolo Fashion is een zeer dynamisch bedrijf. De ervaring leert dat je alle opdrachten voor je stage je bij ons kunt doen! Je kunt bijvoorbeeld gaan werken op de back office afdeling, of je gaat jezelf ontwikkelen op de debiteuren administratie, banken boeken en je kunt op andere afdelingen weer andere opdrachten uitvoeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Natuurlijk ben je goed met cijfers en kun je werken met data. Excel kent voor jou weinig geheimen. Daarnaast ben je nauwkeurig, communicatief vaardig, en sociaal. Je komt te werken binnen de financiële afdeling: In deze stage werk je nauw samen met het verkoopteam en de collega’s uit het magazijn. Met de uitvoerende collega’s en geef jij administratieve ondersteuning aan het verkoopproces en bent verantwoordelijk voor de orderadministratie én het debiteurenbeheer van de kindermerken in jouw portefeuille. Je communiceert op klant niveau met de uiteindelijke klanten zowel telefonisch als per mail. Je uitdaging is te zorgen dat de goederenadministratie nauwkeurig én up to date geregistreerd is binnen het systeem. We werken met name binnen het programma XL-enz, ons ERP systeem, en met Excel. Je komt te werken binnen een team van zeven collega’s welke over diverse locaties verspreid zitten, waaronder Amsterdam, Breda en Made. Ieder is verantwoordelijk voor diverse kindermerken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een (familie)bedrijf waarbij je alle opdrachten kunt uitvoeren; we hebben vele ervaren professionals aan boord waarvan je veel kunt leren. We nemen je aan de hand mee door werkzaamheden, structuren en diverse softwareprogramma's. Met stagiaires zijn we altijd blij, we kunnen ook veel van jullie leren en zijn benieuwd hoe jullie tegen onze 'vaste' patronen aankijken! Elke dag lunchen we gezamenlijk met het hele kantoor; de lunch wordt dagelijks voor ons vers bereid, dus laat je verrassen. Daarnaast worden alle verjaardagen (mét taart) gevierd en is er zeker tijd voor een koffiepraatje tussendoor.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder