Medewerker hovenier

Camping De Holle Poarte Stagiair medeweker groen/buitendienst op vakantiepark

Stage-periode kan aangepast worden aan de wensen van de student, geen seizoen is hetzelfde, In het najaar en de winter verbeteren we het terrein en voeren we groot onderhoud uit. Ook maken we plannen om het volgend jaar nog beter te doen. In het voorseizoen is alles er op gericht om met Pasen alles klaar te hebben voor de eerste gasten. In de zomer richten we ons veel op de gasten, bijvoorbeeld in combinatie met onze kinderboerderij. De werkzaamheden zijn gericht op het groen en het terrein. Daarnaast is er veel water op de camping, ook dit moet schoon en netjes blijven. Afhankelijk van het opleidingsniveau kun je betrokken worden in beheer- en plan werkzaamheden. Bijvoorbeeld welke planten en struiken zijn in ons groenplan het meest geschikt en wat absoluut niet? Hoe houden we de visstand op peil? Hoe brengen we alle technische voorzieningen in kaart zoals waterleidingen en elektra? Maar voor al onze medewerkers geldt dat het "hands-on" is en dat we altijd gastgericht zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als jij een echte aanpakker en bereid bent om hard te werken dan pas je het beste in ons team van de buitendienst. Als je daarnaast ook nog vrolijk bent (naar gasten en collega's) en goed kunt samenwerken, dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast ben je, net als alle collega's van de buitendienst, bereid om alle voorkomende werkzaamheden te doen. Valt je stageperiode in de zomer, dan verwachten we je ook af en toe op weekend en feestdagen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een zeer afwisselende stage in een gezellig en hecht team. Graag bespreken we met jou welke werkzaamheden en vakgebieden jij het meest interessant vindt en dan kijken we of we de focus van je stage en werkzaamheden daarop kunnen aanpassen.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder