Helpende Zorg en Welzijn

Stichting Happiness We heten je van harte welkom bij Stichting Happiness om wie je bent.

Volg jij de opleiding helpende in de zorg en ben jij op zoek naar een stageplek? Dan is Stichting Happiness de aangewezen plek voor jou! Vanaf september 2024 hebben we meerdere stageplekken beschikbaar. Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het begeleiden van cliënten, maar ook met jouw eigen ontwikkeling. Tijdens je stage ervaar je hoe het echte werk eruitziet en ontdek je of het werk bij je past. Cliënten zijn ook blij dat je er bent! Want je brengt nieuwe energie én ideeën mee. Zo werk je mee aan het vergroten van hun leefwereld. Dit kan in de directe zorgomgeving of binnen hun sociale omgeving. Als stagiair doe je onder begeleiding van ervaren medewerkers praktijkervaring op. Na je stage kijk je vast en zeker terug op een bijzondere tijd en heb je de cliënten in je hart gesloten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als helpende in de zorg ben jij verantwoordelijk voor de verpleging, verzorging en begeleiding van verschillende cliënten met een verstandelijke handicap. Als helpende stem je de zorg af op het persoonlijke levenspatroon van de cliënt en zorg je voor een fijne en veilige leefomgeving. Je krijgt als Helpende dus te maken met mensen met een verstandelijke beperking. Er kan ondersteuning geboden worden bij diverse taken zoals het uitvoeren van verzorgende handelingen; haren borstelen en tandenpoetsen. Deelname aan de dagbesteding , gezellig samen koken. Of je kunt met je cliënt op pad gaan om bijvoorbeeld een frisse neus te halen.

Wat biedt het bedrijf?

Een stagevergoeding op basis van de CAO gehandicaptenzorg. Ruimte om tijdens jouw stage te werken aan je studie. Altijd een praktijkbegeleider aanwezig om je te helpen in jouw leerproces. Prachtige locatie, een genot voor iedereen. Elke dag plezier, veel uitstapjes met intensieve begeleiding. Zorg-woning een sfeervolle, gezellige woning met veel ruimte en natuur op een perceel van 1 hectare met grote stal met kippen, geitjes, damhertjes staan, eendjes, 2 varkentjes, pauwen. Kortom een unieke woonlocatie. De vele faciliteiten waaronder disco-dans ruimte, zwembad geeft de bewoners veel plezier. Wat Happiness bijzonder maakt is de huislijkheid, enthousiasme waarin we ons werk doen. Vol passie en warmte voor elke bewoner al kijkend naar hun wens en behoeften. Liefdevolle zorg en begeleiding die met geduld en respect gegeven wordt. Voor stages bij Stichting Happiness heb je een VOG (verklaring omtrent gedrag) nodig. Die betalen wij voor je.

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
  • Ondersteunt bij dagelijkse activiteiten in zorg en welzijn
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij wonen
  • P2-K1-W2 Ondersteunt bij voeding
  • P2-K1-W3 Ondersteunt bij persoonlijke zorg en ADL
  • P2-K1-W4 Assisteert bij het ondernemen van activiteiten gericht op dagbesteding en welbevinden

lees verder