Medewerker dierverzorging

Melódía Horsemanship IJslandse paarden, training & welzijn

Bij Melódía Horsemanship trainen we (voornamelijk IJslandse) paarden en koudbloeden en organiseren wij lesdagen, workshops en cursusweekenden. Onderwerpen van de training kunnen zijn; zadelmak maken/inrijden, doorrijden, intölten, corrigeren, verkoop en gedragsproblemen. Standaard staan er zo'n 15 paarden op het terrein die verzorgd mogen worden. De focus bij de verzorging ligt op het natuurlijk houden van paarden. Dit houdt in dat de paarden gehouden worden in een paddock paradise systeem en wij altijd bezig zijn dit te ontwikkelen en te verbeteren. Je taken zullen bestaan uit het verzorgen van de paarden. Denk aan op de wei zetten, hooi/stro voeren, uitmesten, water geven en extra klusjes die daarbij komen kijken. Verder zul je ook de mogelijkheid krijgen om te kijken/helpen bij lessen of soms te helpen bij de training.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student stelt zich open op naar mensen om hem of haar heen tijdens het werk. Verder ben je in staat om opdrachten uit te voeren zoals het van je gevraagd wordt en voel je je verantwoordelijk voor de spullen en de paarden hier. Je stelt je sociaal op, bent een harde werker en een doorzetter. De paarden zullen, ongeacht het weer, altijd verzorgd moeten worden.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt veel mogelijkheid om te leren over paarden, gedrag en welzijn. Verder hebben we een gezellig team en zijn er altijd wel mensen om een praatje mee te maken.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor dieren
  • B1-K1-W1 Voert dieren
  • B1-K1-W2 Verzorgt dieren
  • B1-K1-W3 Onderhoudt leef- en werkomgeving
  • Ondersteunen dienstverlening/verkoop
  • P1-K1-W1 Ontvangt klanten/gasten
  • P1-K1-W2 Informeert klanten/gasten

lees verder