Brasserie Restaurant "De Taanketel" Enthousiaste bedrijfsleider in spe gezocht
Samen met jou zorgen we voor een ontwikkelingsplan voor de keuken en de bediening. Je zult eerst in de keuken en daarna in de bediening werken om beide afdelingen te leren kennen. Na 4 maanden maken we een switch en wordt dit afgewisseld. Dit ook afhankelijk van waar op welke dag extra aandacht nodig is. We simuleren hiermee echt de situatie voor wanneer je een eigen bedrijf zou hebben. De dag bestaat uit openen van de keuken of het restaurant. Samen met de andere collega’s mise en place maken. Gasten aanspreken en vermaken tijdens hun verblijf in ons restaurant. Helpen medewerkers sturen. Na verloop van tijd maken van een rooster voor de komende periode. Bewaken van de HACCP samen met andere leidinggevenden. Open en Afsluiten van de kassa aan het begin en einde van de dag. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het goed lopen van de operatie tijdens de lunch en het diner.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ondernemer in spe die ons vak naar een nieuw niveau wil dragen. Die niet bang is om verantwoordleijkheid te nemen en wil leren hoe het is om zelf aan het roer van een bedrijf te staan. Wij begeleiden je stap voor stap in dit traject om er samen een succes van te maken.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een leuke en uitdagende werkomgeving. Kansen om jezelf te ontwikkelen op alle vlakken van het restaurantwezen. Wanneer je laat zien dit aan te kunnen krijg je steeds mee verantwoordelijkheid. Wij geloven in leading by example en willen iedereen die zich daarvoor inzet helpen zich verder te ontwikkelen
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf