Retailmedewerker

Welkoop Winkel B.V. Tijdens jouw stage periode doorloop je alle aspecten van het werken in retail. Kortom; veel afwisseling!

Volg jij een MBO-Retail opleiding en zoek je een professionele en hele leuke stageplaats? Dan is een stage bij de beste winkelketen op het gebied van Tuin en Dier? iets voor jou! Als stagiaire bij Welkoop word je onderdeel van het enthousiaste Welkoop team. Onder begeleiding van jouw stagebegeleider leer jij hoe je het allerbeste advies en beste service kan bieden aan onze klanten. Dierenbaasjes nemen regelmatig hun viervoeter gezellig mee naar onze winkel. Die geef jij natuurlijk een vriendelijke aai over de bol en als het mag geef jij ze wat lekkers! Daarnaast help je met het bouwen van de mooiste actiepleinen en sfeerpresentaties. Denk aan een winterplein met vetbollen en vogelzaad voor de komende winter. Loopt er een klant op de kledingafdeling die zoekt naar een nieuwe regenjas? Jij pakt je kans en verrast hem/haar met ons uitgebreide assortiment vrijetijdskleding.

Naar wie zijn wij op zoek?

We kijken natuurlijk naar wat je kunt, maar vooral naar wie jij bent. Want wij geloven dat je kennis kan krijgen en passie moet hebben. Daarom vinden we het belangrijk dat je echt bij Welkoop past, passie hebt voor buiten en jezelf herkent in onze cultuurwaarden.

Wat biedt het bedrijf?

Aan het einde van je stage kan jij: Een dikke plus zetten achter jouw adviesvaardigheden Echt goed verkopen. Je ziet verkoopkansen en benut deze Een goederenstroom in goede banen leiden; ontvangst, controle en registratie Zeggen dat lege vakken bij jou niet bestaan, je vult ze tijdig bij De mooiste actiepleinen en sfeer presentaties opbouwen met natuurlijk de juiste prijscommunicatie Een gedeeltelijke goederenbestelling doen Ook uitstekend bijspringen achter de kassa

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder