Onder de Pannen, Terschelling Creatieve zelfstandig werkend kok gezocht!
Gastrobar Onder de Pannen is dagelijks geopend vanaf 15.00 uur, gasten kunnen bij ons komen borrelen, koffie drinken, ze kunnen er terecht voor een High Tea Party, een High Wine of voor (early)dinner. De keukenbrigade begint rond 13.30 uur met de opstart + het voorbereidende werk. We zijn met een klein en fijn team, dus je krijgt van alles wat mee. Koude kant & warme kant werken goed samen en ondersteunen elkaar waar nodig. Je leert van alles over mooie producten en verschillende bereidingen daarvan. Over de smaak en de kwaliteit, maar ook over de opmaak van de borden. Misschien heb je zelf ook goede ideen? Ook hygine is enorm belangrijk: Wij hechten grote waarde aan het goed schoonhouden van de keuken. Je leert plannen en helpt met bestellingen enzovoorts.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een creatief, leergierig en betrouwbaar persoon.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Onder de Pannen kom je terecht in een gedreven, fijn & hecht team. Er worden regelmatig leuke (en leerzame) uitjes georganiseerd. Er is ruimte om door te groeien en er is kans op een vaste aanstelling. Bovendien beschikken wij boven het pas verbouwde restaurant over studio's en appartementen voor ons personeel.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers