Het Wapen van Medemblik
Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e). Je bent operationeel op de werkvloer en verricht alle taken die hierbij voorkomen. Je werkt onder leiding van de bedrijfsleider. Je bent op een enthousiaste en inspirerende manier werkzaam in ons team van medewerkers. De werkzaamheden binnen deze functie zijn onder andere: Aanwezig zijn op kritieke gastentijden, sturen en coachen van andere stagiaires (indien aanwezig) tijdens openingstijden. Zorgdragen voor een optimale gastenbenadering door de medewerkers en een goede klachtafhandeling; zorgdragen voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden in restaurant en receptie en deze afstemmen op elkaar en controleren. Voorbereidende werkzaamheden en verbeteringsvoorstellen doen.
Naar wie zijn wij op zoek?
gemotiveerd.
Wat biedt het bedrijf?
een leuke stageplek, prettige collega's en doorgroeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf