Gespecialiseerd kok

Restaurant Nakal culinair eigenwijs Restaurant Nakal biedt leerplek voor een gespecialiseerd kok met interesse in het leren van de Westerse en Indonesische keuken

Ben jij een avonturier in de keuken en houd jij net zoveel van westerse smaken als van de Indonesische keuken? Wil jij naast het bereiden van gerechten ook meedenken over hoe we gasten kunnen verrassen met nieuwe creaties. Dan ben jij de leerlingkok waar wij een fijne, afwisselende baan voor hebben in een veelzijdig bedrijf. -Je maakt de bereiding van Indonesische gerechten eigen, maar creëert ook Gault & Millau waardige menu's. -In de avonden is het pieken, maar daarbuiten is er ook ruimte voor collegialiteit, slechte grapjes of een korte pitstop. Zolang het werk maar af is. -Samen komen we tot voorwaarden die voor beiden wenselijk zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vakbekwaam, oog voor detail, creativiteit, sociaal, flexibel en liefde voor het vak

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden goede begeleiding in jouw leerproces en laten jou uitgebreid kennismaken met Westerse en Indonesische smaken en kruiden. Je leert verschillende kookstijlen waardoor je met een bak ervaring jouw werkcarrière start. Zijn wij een match? Dan liggen er voldoende doorgroeimogelijkheden of kans op een vaste aanstelling in het verschiet.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder