Ristorante Sardinia Benieuwd naar de Italiaanse keuken? Van hulpkok tot pizzabakker, bij ons kan je alles leren!!
Wij (het team van Ristorante Sardinia) hebben namelijk zin om onze passie en kennis over te brengen aan een gemotiveerde kok als jij. Daarbij komen alle kneepjes van het vak aan bod en kan je zelfs leren pizzabakken. Als jij je best doet, doen wij dat ook! Dan kan je na een jaar hard en gezellig werken bij ons; de lekkerste Italiaanse gerechten bereiden, pizza bakken, snel en gedisciplineerd werken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Laat jij zien dat je gemotiveerd bent? Dan laten wij jou graag alle aspecten zien van de Italiaanse keuken. Wij bieden je veel doorgroei mogelijkheden en leren je de echte smaak van Italiƫ!
Wat biedt het bedrijf?
Laat jij zien dat je passie hebt voor het vak en pas je volledig in ons team? Wellicht is er dan ook na je stage een plek beschikbaar om bij ons te blijven werken!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan