Leidinggevende keuken

Sukade Restaurant Wij zoeken een nieuwe Sukadiaan!

Wees welkom bij Restaurant Sukade! Je wordt onderdeel van ons (keuken)team en zult alle werkzaamheden uitvoeren die hierbij komen kijken, van het draaien van het service tot het plaatsen van bestellingen en het maken van de mise en place. Zolang je enthousiast en leergierig bent valt er heel veel te leren. Door het voeren van gesprekken komen we erachter waar jij je op wil focussen en gaan we hier samen mee aan de slag, eigen inbreng is hierbij heel belangrijk!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand met vooral heel veel enthousiasme, leergierigheid en een positieve pro-actieve werkhouding. Bij Sukade valt veel te leren, zolang jij komt met ideeën of dingen welke je graag wilt gaan doen is heel veel mogelijk.

Wat biedt het bedrijf?

Sukade is een restaurant gevestigd in een monumentaal pakhuis aan de Stoombootkade in Meppel. Vroeger werd dit pakhuis gebruikt om de sukade citrusvrucht op te slaan, tadaa de naam van ons restaurant was geboren! Wij bieden een inspirerende en gezellige werkomgeving waar we elke dag ons best doen om onze gasten in de watten te leggen. Een 5-daagse werkweek met competitief salaris, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een enthousiaste groep collega’s. We zien je graag voor een kop koffie. Tot Sukade!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder