Sukade Restaurant Wij zoeken een nieuwe Sukadiaan!
Wees welkom bij Restaurant Sukade! Je wordt onderdeel van ons (bedienings)team en zult alle werkzaamheden uitvoeren die hierbij komen kijken, van het draaien van het service tot het plaatsen van bestellingen. Zolang je enthousiast en leergierig bent valt er heel veel te leren. Door het voeren van gesprekken komen we erachter waar jij je op wil focussen en gaan we hier samen mee aan de slag, eigen inbreng is hierbij heel belangrijk!
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken iemand met vooral heel veel enthousiasme, leergierigheid en een positieve pro-actieve werkhouding. Bij Sukade valt veel te leren, zolang jij komt met ideeën of dingen welke je graag wilt gaan doen is heel veel mogelijk.
Wat biedt het bedrijf?
Sukade is een restaurant gevestigd in een monumentaal pakhuis aan de Stoombootkade in Meppel. Vroeger werd dit pakhuis gebruikt om de sukade citrusvrucht op te slaan, tadaa de naam van ons restaurant was geboren! Wij bieden een inspirerende en gezellige werkomgeving waar we elke dag ons best doen om onze gasten in de watten te leggen. Een 5-daagse werkweek met competitief salaris, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een enthousiaste groep collega’s. We zien je graag voor een kop koffie. Tot Sukade!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan