Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggio Werken in een gemotiveerd keuken team

Je begint om 15.00 in een gemotiveerd team van 11 mensen. Je gaat de mis en place voorbereiden onder toeziend oog van de chef, samen met de sous chef en zijn team leer je diverse sauzen en soepen ambachtelijk te maken. Niet koken uit een pakje maar vanaf de basis gemaakt. Verder ga je natuurlijk zo veel mogelijk vak technieken leren. Je mag als je creatief bent ook ideeën inbrengen en voorstellen doen met betrekking tot het dagmenu.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gemotiveerd het vak te leren kennen.

Wat biedt het bedrijf?

Interessante leerplaats. Koken op de ambachtelijke manier. Van sauzen tot soep, alles wordt zelf gemaakt in dit bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder